Információk - Informatika - Hudra Nikoletta

Minden feladatra egy hét áll rendelkezésre. Visszaküldeni a hudraoktatas@gmail.com címre kell, levél tárgya a neved és a feladat neve legyen. Köszönöm a szülők segítségét a csatolásban és a levél elküldésében.

Hudra Nikoletta


Segítség a mindennapokhoz. Célszerű úgy kezdeni az aznapi tanulást, hogy egy füzetbe tantárgyanként leírod, hogy mi a tananyagok, mik a feladatok. Ahogy ezen haladsz sorba tanuláskor jelezd magadnak, hogy mi tettél már. Pl.: t=megtanultam,  k=kitöltöttem, i=megírtam, sz=szerkesztettem (pl. prezentációt) és a feladatoknál kell legyen egy másik fontos betű is f=feltöltöttem, ezeken kívűl más jelőléseket is kitalálhatsz. Így remélhetőelg kevésbé maradnak el feladatok és a kész feladatok is mindig feltöltésre kerülnek.
Nehézség, probléma esetén nyugodtan keresd szaktanárodat, osztályfőnöködet! Hudra Nikoletta

11. hét - Az én digitális iskolám

Kedves Diákok,

Miután lassan három hónapot töltöttünk digitális iskolai munkarendben, szeretném, ha összefoglalnátok, hogy Ti ezt hogyan éltétek meg, mik voltak a jó és a rossz tapasztalataitok, valamint leírnátok, hogy Ti milyen digitális oktatást szerettetek volna és milyet csinálnátok (arról ne feledkezzünk azért meg, hogy iskolaidőben tanulni is kell).Hudra Nikoletta - 2020.PHP Hits Count

  

Jó munkát!

A pihenésről se feledkezzetek meg!