Információk - Informatika - Hudra Nikoletta

Minden feladatra egy hét áll rendelkezésre. Visszaküldeni a hudraoktatas@gmail.com címre kell, levél tárgya a neved és a feladat neve legyen. Köszönöm a szülők segítségét a csatolásban és a levél elküldésében.

Hudra Nikoletta


Segítség a mindennapokhoz. Célszerű úgy kezdeni az aznapi tanulást, hogy egy füzetbe tantárgyanként leírod, hogy mi a tananyagok, mik a feladatok. Ahogy ezen haladsz sorba tanuláskor jelezd magadnak, hogy mi tettél már. Pl.: t=megtanultam,  k=kitöltöttem, i=megírtam, sz=szerkesztettem (pl. prezentációt) és a feladatoknál kell legyen egy másik fontos betű is f=feltöltöttem, ezeken kívűl más jelőléseket is kitalálhatsz. Így remélhetőelg kevésbé maradnak el feladatok és a kész feladatok is mindig feltöltésre kerülnek.
Nehézség, probléma esetén nyugodtan keresd szaktanárodat, osztályfőnöködet! Hudra Nikoletta

11. hét - Ilyen volt Szilágyisnak lenni

Kedves Diákook,

Mindjárt itt az év vége. Szeretném, ha őszintén leírnátok, hogy milyen volt ebbe az iskolába járni és szentelnétek egy fejezetet az informatika óráknak is. Legyetek őszinték, csak én olvasom majd a fogalmazásaitokat és nekem fontos a visszajelzésetek!Hudra Nikoletta - 2020.PHP Hits Count

  

Jó munkát!

A pihenésről se feledkezzetek meg!